KELUARGA CIKGU CHE ANA

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

Jumaat, 19 Februari 2010

SELAMAT TINGGAL 2009...

selamat tahun baru 2010..biar pun amat lewat..tapi sekurang2 nye masih ade usah ke arah ucapan tahun baru...hehheheh

tahun 2010, dimulai dengan begitu baik sekali..semua yg dirancang berjalan lancar..anak2..semuanya okay, anis dengan skola baru pun okay..dapat menyesuaikan diri begitu cepat skali..sekarang ni dilantik sebagi pengawas percubaan..suke benar dia..dapat menyibukkan diri.

Saya seperti biasa..rutin harian..pagi pegi keje, petang balikkk, klu rajin..masak..klu tidak..suami ku..maaf..kita makan kat luar..sellaunye ke arah Bandar Baru Bangi le..banyak pilihannn, kedai bersepah2..pilih aje. n siap kan duitnye..

Cuti raya Cina, anak2 balik..happy.berkumpul..makan..semua adik beradik suami hadir..meriah..

Kesihatan setakat ni alhamdulillah...terkawal.
Aiseyyy..cepat btul masa berjalan..tup tup dh jam 1200..time utk tidur...

oppss sebelum terlupa,

25hbFEB 2010..merupakan tarikh keramat utk anak2 SKI (X form 6 /2009)...harapan tinggi..semoga kalian berjaya dengan cemerlang..dari jauh, saya sentiasa mendoakan kejayaan kalian. ALL THE BEST...this is it!!!!Perjalanan kalian sebagai pelajar skola telahpun berakhir...perjalanan seterusnya akan menentu kehidupan yang sebenar..berjaya atau tidak bergantung kepada perhitungan kita..semuanya di tangan kita...once again..good luck n all the best!!

Kalau ada yang rajin2 tu, calling2 le..menceritakan khabar berita..(kita berkongsi= baik/buruk)Yang mane dapat saya bantu...insyaallah akan saya cuba bantu.

Okay..till we meet again..salam sayang n kerinduaannn wat semuaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan